Warning: Creating default object from empty value in /home3/tgadesi/talkabout.ro/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
5 intrebari frecvente despre inchirierea de masini - Talkabout
  1. Care sunt pasii pentru a inchiria un autovehicul ?

Multa lume are impresia ca inchirierea unei masini este o operatiune dificila, inchirierea unei masini se poate face foarte usor. O experienta deosebita de profesionalism am intalnit-o atunci cand am colaborat cu Start Rent A Car, procedura constat din 2 pasi simpli :

  • Rezervarea, care se poate face online sau telefonic. In acest pas am ales tipul autoturismului, perioada de inchieriere, locatia de preluare si predare. In scurt timp am primit o oferta foarte buna.
  • Inchirierea, in perioada si locul stabilit masina dorita a fost livrata. Am semnat contractul de inchiriere , fisa de primire-predare si am efectuat plata. La finalul calatoriei am predat masina si am primit factura.
  1. Care sunt conditiile si actele pentru a inchiria un autoturism ?

Actele de care ai nevoie la semnarea contractului sunt : un act de identitate si permisul auto. Pentru a inchiria o masina fara sofer trebuie sa ai varsta minima de 21 de ani si cel putin 1 an experienta de la obtinerea permisului de conducere categoria B.

  1. Care este procedura de preluare si predare a masinii inchiriate ?

Procedura este foarte usoara, un agent al companiei de inchiriere iti va aduce masina la destinatie. Pe parcursul contractului, vei beneficia de asistenta telefonica din partea agentului sau a altor profesionisti din cadrul agentiei, iar la final masina se preda, de obicei, la acelasi agent.

  1. In cazul unei defectiuni tehnice sau accident rutier, care este procedura ?

Primul pas in cazul unui accident sau defectiune tehnica este sa luati contact cu agentul sau agentia care v-a inchiriat masina. In cazul unei defectiuni tehnice si in functie de gravitatea acesteia,masina poate fi inlocuita sau puteti beneficia de asistenta rutiera . Acest serviciu este non-stop. In cazul unui accident trebuie contactata politia pentru a putea obtine autorizatia de reparatie si procesul verbal de la politie.

  1. Care este procedura in cazul in care doresc prelungirea contractului ?

Pentru a prelungi contractul de inchiriere  trebuie sa luati legatura cu agentia sau agentul responsabil cu cel putin 24 de ore inainte de expirarea contractului. Daca masina este disponibila in continuare contractul se poate prelungi iar daca masina este indisponibila se poate inlocui cu o alta masina.

Leave a Reply