Warning: Creating default object from empty value in /home3/tgadesi/talkabout.ro/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
7 Mituri despre tuns - Talkabout

Impreuna cu cei de la Gent’s Club am dezbatut cele mai cunoscute mituri despre tuns, va vom prezenta concluziile :

  1. Tunsul regulat ajuta parul sa creasca – parul nu creste mai repede daca il tunzi. Dar pentru a avea un par sanatos trebuie sa treci pe la salon odata la 5-7 saptamani.
  2. Stresul provoaca pierderea parului – Stresul afecteaza hranirea, cresterea sau refacerea parului, astfel parul devine slab si uscat si tinde sa cada.Insa, dupa recapatarea confortului psihic, parul se reface, pierderile sunt doar temporare.
  3. Apa rece face parul stralucitor – Nu, apa rece iti ajuta parul, deoarece ii inchide cuticulele fi parul va fii mai usor de aranjat, dar nu il face mai stalucitor. Pentru un asemenea efect trebuie sa incercati ca apa de la clatire sa fie cu putina zeama de lamaie sau otet.
  4. Daca smulgi un fir alb, vor creste doua – Firele albe vin cu varsta, deci odata ce apare primul indiferent daca il smulgi sau nu altele vor aparea.
  5. Parul cade pentru ca-l indrepti mereu cu placa – Parul are de suferit in urma intinderi cu placa, acesta se usuca si cade. Dar alte fire de par vor creste in locul celor care au cazul. Daca parul va cade in exces nu este de la faptul ca folositi placa de par regulat.
  6. Produsele potrivite pot face parul mai des – Sunt foarte putine produse care stimuleaza cresterea parului, dar exista produse de calitate care pot da impresia de volum si produse care pastreaza firulde par sau scalpel hidratat si sanatos.
  7. Daca folosesti acelasi sampon mult timp, nu mai are efectul dorit – Trebuie sa gasesti un sampon care se potriveste cu parul tau, daca acesta este de calitate isi va face treaba la fel de bine de fiecare data.

Daca te piepteni des vei avea parul mai lucios si sanatos – Piaptanul ar trebui sa fie un instrument de stilizat frizura care nu ar trebui sa ii lipseasca nimanui, dar folosit in exces acesta poate dauna firului de par si a scalpului.

Leave a Reply