Warning: Creating default object from empty value in /home3/tgadesi/talkabout.ro/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Cum sa scrii un guest post de success care iti aduce trafic catre website-ul tau. - Talkabout

Una dintre cele mai mari probleme in strategiile de online marketing este faptul ca oameni nu vad importanta strategiilor de guest posting si nu stiu beneficiile unor astfel de strategi. Prima problema este faptul ca majoritatea nu doresc sa isi iroseasca timpul creeand articole pentru alte bloguri cand pot sa scrie articole pentru blogurile personale.

Guest posting-ul este una dintre cele mai bune metode de a aduce traffic nou website-ului tau. Daca inca nu esti convins de beneficiile guest postingului pentru brandul tau, acesta este ghidul perfect pentru tine. Acesta este un ghid pentru cei care doresc sa inceapa sa scrie articole pe alte bloguri pentru a-si mari traficul pe website.

Ghidul contine tot ce trebuie sa stii despre acest topic pentru a-ti mari traficul catre website

Scrie pe website-uri relevante brandului tau.

Daca in urma unui articol scris pe un alt website nu vezi o imbunatatire a traficului catre website-ul tau atunci ar trebui sa evaluezi website-urile pentru care scrii. Daca domeniul de interes al website-ului pentru care scrii nu este relevant brandului tau audienta nu este interesata si articolul nu va avea impactul dorit.

Perspectiva unica a brandului.

Cand vine vorba despre guest posting, calitatea blogului trebuie sa fie una dintre conditiile principale de indeplinit pentru a avea success. Spre deosebire de website-ul sau blogul propriu unde cititori sunt obisnuiti, audienta de pe website-urile unde publici trebuie sa fie convinsa de calitatea brandului.

Scrie o introducere buna.

Pentru ca oameni sa navigheze catre website-ul tau acestia trebuiesc sa citeasca si sa li se para interesant articolul. Considerand ca peste 43% din cititori scaneaza articolele, sansele sa citeasca in intregime articolul sunt foarte mici. Cea mai buna strategie este sa scrieti o introducere care sa capteze atentia cititorului si pentru a ii oferi motive sa iti aceseze website-ul.

Titlul articolului poate face diferenta dintre o oportunitate de a fi deschis sau nu, astfel alege cu atentie titlul articolului.

Include un backlink catre website-ul tau.

Pentru ca audienta sa poata naviga catre website-ul tau trebuie sa existe un link pe care sa dea click. Incearca sa introduci un backlink in mod natural in textul articolului pentru cele mai eficiente rezultate. Avand backlink-uri catre website-ul tau are un impact pozitiv pentru optimizarea SEO, astfel iti poate creste traficul organic.

Incurajeaza website-ul pentru care scrii articole sa le promoveze.

Daca consideri ca ai un articol interesant si foarte bine facut incearca sa vorbesti cu administratori website-ului pe care ai scris sa iti promoveze articolul prin diferite metode, precum includerea acestuia in newsletter. Pentru ai convinge promiteti ca ii includeti si voi in newsletterul vostru. Toata lumea are de castigat.

Urmareste rezultatele

Pentru a cunoaste strategia care este cea mai eficienta trebuie sa urmaresti rezultatele care ti le aduce orice guest post. pentru a putea urmari eficient sursa vizitatorilor utilizati link-uri text unic. Daca nimeni nu da click pe aceste link-uri evident strategia nu functioneaza si trebuie schimbata strategia.

Continua sa scrii

Un singur articol nu ajunge sa iti mareasca traficul pe website in mod considerabil, continua sa scrii articole bune. Un articol pe luna este perfect pentru a-ti pastra prezenta in audienta website-ului pentru care scrii. Cel mai bine este sa scrii in cat mai multe surse pentru ati extinde prezenta online.

Concluzia este ca contrar credintei populare, guest posting-ul este o unealta importanta in strategia de marketing online. Este o modalitate relativ ieftina prin care sa iti cresti traficul pe website.

Daca audienta este din domeniul tau de activitate campanile de guest posting pot avea rezultate considerabile.

Leave a Reply