Warning: Creating default object from empty value in /home3/tgadesi/talkabout.ro/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Un dans al mirilor ca in povesti cu ajutorul masinii de fum greu. - Talkabout

Dansul mirilor trebuie sa fie un moment cu totul deosebit si nu e loc de compromisuri, nunta este cel mai important moment si trebuie sa se desfasoara in mod impecabil. Primul dans al proaspatilor casatoriti e un moment de-a dreptul magic iar adaugand un set de efecte ii veti da o stralucire in plus, facandu-l si mai special. Ce poate fi mai frumos decat un dans al mirilor pe un nor de fum? Invitatii se vor bucura de un peisaj deosebit iar mirii vor trai un moment de-a dreptul unic.

Ce este masina de fum greu?

Masina de fum greu foloseste gheata carbonica pentru a produce o patura de fum ce sta la nivelul podelei generand un efect de nor de fum. Gheata carbonica este tinuta la temperatura de aproximatix -78 de grade celsius iar fumul se produce odata cu contactul acestui compus cu un mediu cu o temperatura ridicata. Norul de fum greu va persista in functie de cantitatea de gheata carbonica folosita. De regula acesta rezista aproximativ 10 minute insa durata efectului de nor de fum poate fi prelungita folosind o cantitate mai mare de gheta. Masina de fum greu este un dispozitiv destul de popular in cadrul evenimentelor speciale. Aceasta este folosita in cele mai multe cazuri la nunti, botezuri, petreceri si alte evenimente deosebite. Principiul pe care functioneaza acest masini de fum greu se bazeaza pe contactul dintre rece si cald. De regula se foloseste un recipient cu apa incalizita care intra in contact cu gheata carbonica, generand astfel fumul.

Cat de sigure sunt masinile de fum greu?

Spre deosebire de masinile clasice de fum, masinile de fum greu ce folosesc gheata carbonica ofera conditii de maxima siguranta. Gheata carbonica este inodora si nu pune in pericol sub nici un fel sanatatea si confortul celor prezenti. Aceasta se disperseaza fara sa lase reziduri, nu va activa senzorii de fum si nu va ingreuna in nici un fel atmosfera. Putem spune ca masina de fum greu pe baza de gheata carbonica este 100% sigura si va veni ca o aditie perfecta pentru orice fel de eveniment special. Masinile clasice de fum au starnite cateva controverse de-a lungul timpului insa masinile de fum greu pe baza de gheata carbonica nu prezinta nici un pericol si sunt usor si sigur de folosit. Puteti asadar sa va bucurati de un moment special fara sa va faceti nici un fel de grija, folosind masina de fum greu.

Avantajele masinii de fum greu.

Pe langa utilizarea masinii de fum greu pentru dansul mirilor, aceasta poate fi folosita la servirea bauturilor pentru a crea un efect deosebit. Acest procedeu este complet sigur si nu va afecta sub nici un fel gustul consumabilelor si nu va va pune sanatatea in pericol. Gheata carbonica este inodora si insipida, putand astfel sa fie folosita in conditii de siguranta in servirea bauturilor. Aceasta practica nu e intocmai necunoscuta. Imaginati-va cat de bine va arata paharul de sampanie acompanita de un mic nor de fum. Invitatii vor fi cu siguranta impresionati iar nunta dumneavoastra va capata un plus de culoare si farmec. Deasemenea in comparatie cu masiniile clasice de fum, aceasta se va dovedi mult mai practica si nu va genera nici un fel de disconfort.

Desi masinile de fum greu ce folosesc gheata carbonica sunt putin mai costisitoare decat masinile clasice de fum, avantajele acesteia din urma sunt numeroase si deasmenea aceasta se va dovedi mult mai practica. Popularitatea acestui dispozitiv a crescut considerabil in ultimul timp, fiind mai mereu folosita o astfel de masina in cadrul evenimentelor speciale, si din motive intemeiate. Masiniile de fum greu sunt aditie buna oricarui eveniment deosebit si pot fi folosite in conditii de maxima siguranta.

Daca va doriti o nunta de basm, norul de fum greu nu trebuie sa lipseasca din dansul mirilor. Efectul de de nor de fum va crea o atmosfera de-a dreptul deosebita iar momentul dansului mirilor va fi de-a dreptul magic. Cei prezenti vor fi cu totul fascinati iar mirii se vor simti ca intr-un peisaj de basm. Nunta trebuie sa fie un eveniment cu totul special iar planificarea minutioasa si atentia catre detalii e esentiala. Atmosfera joaca un rol esential in desfasurarea serii si de aceea orice aditie inteligenta e de bun augur. Masina de fum greu se va dovedi un accesoriu de nadejde pentru o nunta ca in povesti. Desigur, pentru o nunta completa este recomandat sa optati pentru o gama larga de efecte speciale. Artificiile sunt iarasi indragite in randul organizatorilor de nunti. Efectele speciale vor da culoare nuntii dumneavoastra si vor crea momente memorabile de care se va vorbi mult timp. Meritati sa va bucurati din plin de cea mai frumoasa zi din viata dumneavoastra iar aceste efecte speciale vor da viata nuntii dumneavoastra, generand momente de neuitat si o atmosfera de basm.

Leave a Reply