Schimbarile climatice datorate incalzirii globale, afecteaza toata planeta, in mod vizibil. In acest sens, se intalnesc fenomene meteorologice neobisnuite, care includ si seceta extrema, iar in deceniile urmatoare este prevazuta o intensificare. Astfel, necesitatea aparatelor de aer conditionat este in continua crestere.

Aparatele standard de aer conditionat sunt destul de apreciate, insa prezinta unele functionalitati care se doresc a fi evitate, pe cat posibil. Astfel, pe langa obtinerea confortului in zilele prea calduroase, aerul conditionat prezinta si dezavantaje, in special daca nu sunt respectate instructiunile de intretinere. Printre acestea se regasesc diferitele tipuri de alergii, rinita, faringita, boli respiratorii infectioase, afectiuni oculare, s.a.

In ziua de astazi, aparatele de aer conditionat sunt intalnite peste tot, insa deseori poate fi destul de costisitor instalarea si intretinerea unui tip de aparat mai modern. Deasemenea, facturile pot inregistra o crestere considerabila.

In acest sens, niste specialisti din diferite domenii, au gasit o solutie simpla, portabila, rentabila si aflata la indemana oricui. Fara a produce zgomot puternic, fara a necesita instalare sau intretinere speciala si la un pret accesibil, mini aparatul de aer conditionat a fost o inovatie in domeniu.

Ce particularitati are acest dispozitiv inovator?

Vara aceasta s-a incheiat inregistrand vanzari peste cele estimate privind un aparat de aer conditionat, de dimensiuni reduse, usor de utilizat si intretinut. Micul dispozitiv de racire a fost la indemana multor persoane pentru a invinge temperaturile ridicate din atmosfera.

Dispozitivul reprezinta o solutie perfecta pentru persoanele care nu suporta temperaturile ridicate, oferind o alternativa mult mai accesibila la aparatele conventionale de aer conditionat. Mini aparatul de aer conditionat are dimensiuni reduse, precum o caserola medie, avand o greutate mica si putand fi transportat oriunde.

In proiectarea aparatului, inginerii au realizat faptul ca o climatizare comuna va fi ineficienta si mult mai costisitoare pentru utilizarea zilnica. Acestia si-au concentrat eforturile asupra dezvoltarii acestui concept, cat si asupra notiunii de fiabilitate, simplitate, dar si eleganta.

In acest mod, a rezultat un aparat unic pe piata, care nu are competitie in ceea ce priveste timpul de racire si purificare a aerului, acesta fiind de doar cateva secunde. Toate aceste lucruri sunt posibile fara necesitatea unei echipe de interventii specializate in climatizare, administrarea setarilor fiind mult simplificata.

Care este modalitatea de functionare?

Aparatul are un sistem de functionalitate foarte simplu, fiind necesara doar umplerea acestuia cu apa, conectarea si pornirea. Alimentarea se efectueaza printr-un cablu USD, care poate fi controlat de pe smartphone sau laptop.

Treptele de racire sunt reglabile, astfel incat sa se creeze atmosfera dorita, aerul rece fiind distribuit uniform si fara un zgomot deranjant. In acest mod, intr-un minut va actiona aer rece si purificat pana la un interval de opt ore, cu o singura umplere.

Pentru procedeul de racire, acest aparat utilizeaza tehnologia Hydro-Chill, prin evaporarea apei purificate in prealabil. Astfel, mini dispozitivul ofera si umiditatea necesara uneia sau mai multor incaperi, realizand atmosfera potrivita pentru dorintele tuturor.

Utilitate pe scala larga

Perceptia in cazul utilitatii populatiei a fost sesizata imediat, reflectandu-se in cresterea cererii pe piata a acestui aparat.

Un grad mare de autonomie, precum si dimensiunea redusa, permite ca acest aparat de aer conditionat sa poata fi luat peste tot, fie ca este vorba despre locuinta, birou sau spatiu exterior. In acest sens, portul USB la telefon sau laptop permite alimentarea de la distanta, indiferent de locul deplasarii.

Indiferent de tipul jobului, fie ca este unul de birou sau de teren, de la oameni de stiinta pana la meseriasi si soferi, acest dispozitiv poate fi intrebuintat eficient. Avand o constructie robusta, setari putine si simple, comenzile permit un facil control final.

Functii extra – care sunt incluse

Mini aparatul de aer conditionat este prevazut cu lumina LED, iar in momentul in care se combina cu aerul rece, se creaza un mediu ambiental placut.

O alta functie ce poate fi utilizata, este aceea de a induce un somn linistit sau cel de a efectua o terapie cu uleiuri esentiale. Astfel, se pot adauga cateva picaturi de ulei parfumat in rezervorul cu apa, lucru ce prezenta o serie de beneficii.

Aceste functii par a fi intensificate de calitatea superioara al aerului racoritor, ori de cate ori se doreste acest lucru. In acest sens, filtrul de impuritati al aerului prezinta un avantaj suplimentar, pentru un dispozitiv de aceasta dimensiune.

Pentru o racorire mai intensa, se poate adauga apa rece sau chiar gheata, in rezervorul aparatului. Toate aceste functii sunt posibile fara costuri exagerate la facturile de utilitati.

Leave a Reply